Enjoy free delivery on all orders over €50

Sportmassage

Sportmassage is er op gericht om de conditie van de spieren optimaal te krijgen en te houden. Wat we tijdens een massage willen is de spieren verlengen, de doorbloeding verbeteren en het lymfestelsel activeren. Hierdoor verlaten afvalstoffen het lichaam.

Wij kijken per client welke behandeling er nodig is om bovengenoemde voor elkaar te krijgen. Dat wil zeggen dat de massage kan bestaan uit sportmassage, onderhuidse verklevingen losmaken enz.

Hotstone massageBij de hotstone massage wordt gemasseerd met warme stenen. Het masseren met warme stenen is een eeuwenoud ritueel en vormt de basis voor ontspannen en onthaasten. Door de warmte van de stenen werkt de massage dieper in op de spieren. De massage ontgift, voert afvalstoffen af, stimuleert de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer een balans.

Kruidenstempelmassage


Geniet van de weldadige Kruidenstempelmassage en ervaar de ontspanning van de warme kruidenstempels. De werking van de kruiden heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. De warme massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

De kruidenstempels worden verwarmd waardoor de kruiden een aangename geur verspreiden. Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een zuiveringsbehandeling voor de huid.